Відповідальність… та чи наступає вона для дітей

Правова свідомість – це якість, яка формується з дитинства і визначає майбутнє кожного.
Цього тижня в  Уличненському ЗЗСО І-ІІІ ст. Трускавецьким міським центром соціальних служб (директорка Надія Онаць) спільно з  суддею Трускавецького міського суду Тетяною Василюк та інспектором сектору ювенальної превенції Дрогобицького районного відділу поліції Веронікою Нерсесовою проведено зустріч з учнями на теми: «Відповідальність… та чи наступає вона для дітей». Діти уважно слухали та брали активну участь в обговоренні. Поліцейська використовуючи кластерні пазли у формі гри надала можливість дітям застосувати отримані знання на «практиці».
Суддя розповіла про історію виникнення судочинства та про вбрання тих, хто вершить правосуддя, як про символ верховенства права, якому не підвладні особисті вподобання та викрутаси історії.
Дітям було запропоновано «відчути себе у мантії судді» та розглянути спірну ситуацію між вигаданими персонажами . Вивчити всі сторони справи, кваліфікувати та винести рішення у майже «справжній» справі.
Таким чином, діти стали учасниками судового процесу та отримали від  судді Трускавецького міського суду Тетяни Василюк Диплом правового клубу «Справедливість»
Начальник відділу соціальної роботи Трускавецького міського центру соціальних служб Наталія Гайгель розповідала про широкий спектр послуг, які надає Центр, адже Ваш добробут – це наш пріоритет.
На зображенні може бути: 11 людей, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 14 людей, люди навчаються, люди усміхаються та телевізор
На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 3 людини та текст
На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 2 людини
На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та текст
 
    Поширити: