Тиждень психології

З метою реалізації психологічного супроводу навчально-виховного процесу в закладі освіти, надання психологічної допомоги у вирішенні особистісних питань, формуванні творчої активності дітей та педагогів, створення позитивного настрою, поглиблення знань з психології в Уличненському ЗЗСО І-ІІІ ст. практичним психологом організовано “Тиждень психології”.

Впродовж цього тижня діти мали можливість більше дізнатися про цікавинки психології, про те, як жити в класному колективі дружньо.

Під час веселих перерв грали в гру “Обійми того, хто… завжди прийде на допомогу…” (учні 5-6-9 кл., педагоги), мали можливість перевірити свої знання з психології, граючи в гру “Джепарді” (учні 9-а, 9-б кл). Цікавою була перерва на вулиці, коли діти малювали на харчовій плівці “Мій настрій сьогодні або як пахне весна” (учні 5-х кл.), а також спілкувалися про “Світ емоцій. Як керувати своїми емоціями”. Учні 5-6 -7 класів поповнили свою скриньку знань з питань булінгу, конфлікту, як вирішувати конфліктні ситуації конструктивно, спілкуватись не ображаючи.

                

Поширити: